!-- Facebook Pixel Code -->

Papillon Hotel

Argassi, Grecia

Hotelul Papillon are un aspect nou și modern, cu o zonă de recepție renovată recent. Situat in centrul stațiunii Argassi din Zakynthos, hotelul Papillon oferă o piscină mare cu șezlonguri și umbrele de soare gratuite. Barul de langă piscină asigură băuturi răcoritoare. Plaja stațiunii este la 100 de metri.

Hotelul Papillon oferă camere duble cu balcon mobilat. Situate in 2 clădiri diferite, apartamentele spațioase pot găzdui pană la 5 persoane in 2 dormitoare și includ o chicinetă utilată complet și o baie privată cu duș sau cadă.

Oaspeții pot savura cafea, băuturi răcoritoare și mese ușoare langă piscină. Pentru mese elaborate, Argassi oferă o gamă largă de restaurante și taverne tradiționale.

Pe plajă există baruri și facilități de sporturi nautice. Pentru cumpărături și cadouri, oaspeții pot găsi piețe și magazine la doar cațiva pași. Hotelul de 3 stele se află la doar 3 km de orașul Zakynthos și de port, precum și la 5 km de aeroport. Proprietatea asigură parcare privată gratuită.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Asistenta ghid; Avion TSR-ZTH 2022 (Day 4) Timisoara - Zakynthos; Taxe aeroport; Catering (doar apa); Avion ZTH-TSR 2022 (Day 4) Zakynthos - Timisoara; Package commission

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare