!-- Facebook Pixel Code -->
Deschis 2017 - Ibis One Central este situat chiar lângă Sheikh Zayed Road, în mediata apropiere a Centrului internațional de expoziții și convenții din Dubai. Hotelul se află la câțiva pași de stația de metrou World Trade Centre și la doar 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai (DXB). De asemenea, hotelul se află în apropiere de Burj Khalifa, Dubai Mall și plaja Jumeirah. Oaspeții au la dispoziție un serviciu gratuit de transfer la principalele centre comerciale și plaja Jumeirah Beach. www.accorhotels.com
Hotel Website: www.accorhotels.com

Localizare:

Ibis One Central este situat chiar lângă Sheikh Zayed Road, în mediata apropiere a Centrului internațional de expoziții și convenții din Dubai.


Facilitati hotel:

Oaspetii pot savura o gama larga de preparate inovatoare din bucataria asiatica fusion la Wok and Co, iar incepand din luna aprilie se pot relaxa la Cubano-Lito Bar and Grill care ofera bauturi de semnatura si spectacole de muzica live. Hotelul se afla la cativa pasi de statia de metrou World Trade Centre si la doar 15 minute de mers cu masina de Aeroportul International Dubai (DXB). De asemenea, hotelul se afla in apropiere de Burj Khalifa, Dubai Mall si plaja Jumeirah. Oaspetii au la dispozitie un serviciu gratuit de transfer la principalele centre comerciale si plaje.
 


Facilitati camere:

Toate camerele de la Ibis One au design modern cu nuante de culori neutre, birou, un frigider mic, seif si TV cu ecran plat, cu o selectie de canale internationale. Baile private sunt dotate cu dus si uscator de par.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; HANDLING FEE; Avion Bucuresti - Dubai 2021 Bucuresti - Dubai; Avion Dubai - Bucuresti 2021 Dubai - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Double Room Standard / Camera Dubla Standard
1 x 2 adulti
EARLY BOOKING valabil pana la 31.10.2019
Masa
Bed & Breakfast/Mic Dejun
Perioada
28.12.2019 - 03.01.2020
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 772.10EUR
6 nopti
Tip camera
Zbor + Double Room Standard / Camera Dubla Standard
1 x 2 adulti
EARLY BOOKING valabil pana la 31.10.2019
Masa
Bed & Breakfast/Mic Dejun
Perioada
28.12.2019 - 03.01.2020
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 864.17EUR
6 nopti