Charter Creta - Heraklion - Sirens Beach Village, cu plecare din Baia Mare

Sirens Beach & Village este inconjurat de o grădină amenajată de 42.000 m² si are vedere la golful din Mália. Acesta oferă 3 piscine in aer liber, centru de fitness și bar pe plajă. Unitățile de cazare sunt moderne și beneficiază de vedere panoramică la mare și la munte.

Unitățile de la Sirens sunt spațioase și elegante. Fiecare unitate oferă aer condiționat, TV prin satelit, frigider și seif. Baia are uscător de păr. Toate unitățile de cazare au deschidere spre un balcon mobilat.

Restaurantul servește preparate cretane și europene pe tot parcursul zilei, care pot fi savurate in zona spațioasă de mese. Barul din hol și barul de pe plajă servesc băuturi inviorătoare și răcoritoare.

Printre activitățile disponibile la hotel se numără volei pe plajă, tenis, polo și tir cu arcul. Oaspeții mai tineri au la dispoziție 2 locuri de joacă, precum și piscină și club pentru copii. Proprietatea oferă un minimarket.

Sirens Beach and Village se află la 36 km de orașul Heraklion, de Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis și de orașul pitoresc de coastă, Agios Nikolaos. Orașul Mália este situat la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de proprietate, oferind restaurante, magazine și baruri.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Suceava catre Sirens Beach Village, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate