!-- Facebook Pixel Code -->
Hotelul Long Beach Club Nature este situat langa micutul orasel Akbuk din zona Didim, la 70 kilometri distanta de aeroportul Bodrum, si la doar 50 metri de plaja. Hotelul oferă 3 restaurante a la carte, 3 baruri, salon infrumusetare, spalatorie, internet WiFi (in lobby), discoteca.

Localizare

Hotelul Long Beach Club Nature este situat langa micutul orasel Akbuk din zona Didim, la 70 kilometri distanta de aeroport Bodrum, si la doar 50 de metri de plaja.


Facilitati Hotel

Hotelul oferă 3 restaurante a la carte, 3 baruri, salon infrumusetare, spalatorie, internet WiFi (in lobby), discoteca. Hotelul are un total de 4 piscine din care să alegi. Piscina principală oferă locația ideală pentru a savura soarele turcesc, în timp ce cei mici se pot bucura de cele două piscine pentru copii și parc acvatic. Oaspeții pot descoperi adevărata liniște la centrul spa sau se pot aventura pe plaja privată pentru a se bucura de valurile oceanului. Pentru cei mai aventuroși, există o mulțime de activități interesante, cum ar fi săgeți, tenis de masă, aerobic, jocuri de biliard și minifotbal. Există, de asemenea, un club pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani și un centru de fitness. Seara, divertismentul este oferit de echipa de animație sub formă de muzică live, karaoke și spectacole.


Facilitati Camere

Fiecare cameră luminoasă și spațioasă a acestui hotel este dotată cu TV, telefon, minibar, cutie de valori, baie, uscător de păr și aer condiționat.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu masa specificata la fiecare hotel

Transport avion

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Taxe de aeroport

Un bagaj de mana si un bagaj de cala incluse

Asistenta turistica locala

vezi mai multe

Intrarile la obiectivele turistice, alte servicii in afara celor mentionate in program, bacsisuri

Excursiile optionale

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Craiova catre LONG BEACH CLUB NATURE, Bodrum, Turcia