arata filtrele

Paste - Circuit Costa Rica & Panama, 12 zile

Agentia noastra iti propune un circuit de neuitat in Costa Rica si Panama, doua destinatii exotice mai putin cunoscute, insa extrem de interesante. Vei vizita Insula Tortuga, recunoscuta pentru albul nisipului si pentru plajele ireale, cu ape azurii, dupa care te vei plimba in jungla de la poalele Vulcanului Arenal, parc natural ce ofera peisaje naturale de vis. De asemenea, te vei bucura de beneficiile apelor termale ale Complexului Ecotermales. In continuare vei vizita Miami-ul Americii Centrale - Ciudad de Panama, un oras in egala masura modern si colonial, apoi te vei relaxa pe plaja Playa Blanca, aflata la 130 km distanta de capitala.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 353000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 10 nopti
21 Apr - 17 Jan, 2020
vezi detalii

Discover Panama & Costa Rica, 14 zile - iulie 2019 - cu Razvan Pascu

In aceasta vacanta vei descoperi alaturi de Razvan Pascu doua dintre cele mai frumoase tari ale continentului latino-american, Panama si Costa Rica. Este o onoare si o bucurie pentru Agentia noastra sa aiba in portofoliu acest circuit premium-adventure. Te vei bucura de peisaje senzationale ce includ plaje cu nisip fin, jungle tropicale, vulcani, cascade uimitoare, dar si orase vibrante, toate descoperite prin intermediul unor tururi spectaculoase si inedite. Intai vei explora Miami-ul Americii Centrale - Panama City, un oras in egala masura modern si colonial, dupa care te vei aventura in paradisul ecologic al unei tari unice, Costa Rica, vizitand zone naturale si parcuri nationale cu o fauna si o flora de o diversitate surprinzatoare, precum regiunea Vulcanului Poas, Gradinile La Paz, Tortuguero, Parcul National Vulcanul Arenal, pentru ca in final sa te relaxezi pe superbele plaje tropicale ale Parcului National Manuel Antonio.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 398000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 12 nopti
22 Jul - 17 Jan, 2020
vezi detalii

Best of America Centrala, 16 zile - martie 2019

Agentia noastra iti propune o vacanta de neuitat in cele mai frumoase si spectaculoase tari din America Centrala: Costa Rica, Nicaragua si Panama. Te invitam sa vizitezi locuri naturale spectaculoase, precum faimosul vulcan adormit Arenal, sa te plimbi in natura, admirand peisajele si padurile tropicale sau sa vizitezi orase vechi coloniale, precum Granada sau Leon. Vei avea parte de aventura, de istorie, cultura si te vei relaxa pe plajele insorite din Guanacaste.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 463000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 14 nopti
11 Mar - 17 Jan, 2020
vezi detalii

Best of Ecuador, Columbia & Panama 19 zile - martie 2019 - cu Florin Ionescu

Agentia noastra iti propune un circuit in trei dintre cele mai interesante destinatii turistice ale Americii Latine, Ecuador, Columbia si Panama. Vei vizita capitala Ecuadorului, Quito, vei explora zona Imbabura, regiune incarcata de traditii si istorie, vei vizita orasul colonial Cuenca pentru a te familiariza cu arta si mestesugurile locale, vei admira peisajul unic al Vulcanului Cotopaxi, apoi vei face o incursiune in Arhipelagul Insulelor Galapagos, un loc inedit, un ecosistem spectaculos si irepetabil, situat la limita dintre specii si evolutii. In continuare, vei vizita Columbia unde te vei bucura de una dintre cele mai bune cafele din lume, vei vizita capitala Bogota si cadre naturale fascinante precum Gradina Botanica din zona Armenia si Valea Cocora. La finalul vacantei vei vizita si Panama, unde vei merge la canalul Panama, o adevarata minune arhitecturala si inginereasca.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 745000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 17 nopti
01 Mar - 17 Jan, 2020
vezi detalii