arata filtrele

Circuit Islanda, 8 zile - septembrie 2019

Agentia noastra iti propune un circuit self drive in Islanda, tara focului si a ghetii. Vei avea ocazia sa vizitezi Reykjavik, cea mai nordica capitala din lume, un oras fermecator si plin de culoare, dupa care vei explora spectaculoasele si uimitoarele minuni naturale ale insulei: Akureyri, Lacul Mývatn, Cascada Gullfoss, Cascadele Seljalandsfoss si Skogafoss, Golden Circle, Parcul National Thingvellir si multe altele.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 1590 00 EUR
EUR 149500 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 6 nopti
05 Sep - 22 May, 2020
vezi detalii

Sejur Islanda, 9 zile - august 2019

Agentia noastra iti propune un sejur in Islanda - tara focului si a ghetii. Vei avea ocazia sa vizitezi Reykjavik, capitala cea mai nordica din lume, un oras fermecator si plin de culoare, dupa care explora, in cadrul a doua tururi de o zi zona numita Golden Circle precum si coasta de sud a tarii, cu peisajele lor spectaculoase.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 161000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 8 nopti
26 Aug - 22 May, 2020
vezi detalii

Circuit Islanda, 9 zile - august 2019

Agentia noastra iti propune un circuit self drive in Islanda, tara focului si a ghetii. Vei avea ocazia sa vizitezi Reykjavik, cea mai nordica capitala din lume, un oras fermecator si plin de culoare, dupa care vei explora spectaculoasele si uimitoarele minuni naturale ale insulei: Akureyri, Lacul Mývatn, Cascada Gullfoss, Cascadele Seljalandsfoss, Golden Circle, Parcul National Thingvellir si multe altele.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 209000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 8 nopti
26 Aug - 22 May, 2020
vezi detalii