arata filtrele

Circuit Chile, 11 zile - august 2019

Agentia noastra iti propune un circuit inedit in care vei descoperi cele mai importante atractii turistice ale statului Chile, o destinatie fascinanta si surprinzatoare. Vei vizita capitala tarii, Santiago de Chile, vei face o incursiune in Atacama pentru a admira faimoasele gheizere, dupa care vei ajunge in cel zona lacurilor de la granita cu Argentina unde vei vizita Puerto Varas si Vulcanul Osorno. Spre final te vei bucura de frumusetea plajelor din orasele Valparaiso si Vina del Mar.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 335000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
08 Aug - 17 Jan, 2020
vezi detalii

Paste - Discover Argentina, Chile & Brazilia, 17 zile - cu Paul Crudu

Agentia noastra iti propune o vacanta in trei dintre cele mai frumoase destinatii ale Americii Latine - Argentina si Brazilia. Vei vizita fascinantul Buenos Aires, capitala mondiala a tango-ului, vei explora natura salbatica a Patagoniei, a Parcurilor Nationale Tierra del Fuego si Torres del Paine dupa care vei calatori spre Brazilia unde vei vizita Rio de Janeiro, unul dintre cele mai frumoase orase din lume si de asemenea vei admira maiestuasele cascade Iguazu atat de pe malul brazilian, cat si de pe cel argentinian.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 457000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 14 nopti
17 Apr - 17 Jan, 2020
vezi detalii

Discover Brazilia, Argentina & Chile 16 zile - octombrie 2019 - cu Razvan Pascu

Agentia noastra iti propune o vacanta in trei dintre cele mai frumoase destinatii ale Americii Latine - Brazilia, Argentina si Chile. Vei vizita orasul Rio de Janiero, poate cel mai frumos oras din lume dupa care vei admira Cascadele Iguazu atat de pe partea argentiniana cat si de pe cea braziliana iar mai apoi vei ajunge in fascinantul Buenos Aires, capitala mondiala a tango-ului. Vei explora in continuare natura salbatica a Patagoniei, a Parcurilor Nationale Los Glaciares (cu ghetarul Perito Moreno), Tierra del Fuego, dupa care vei calatori spre Chile unde te vei plimba pe strazile pitorescului Santiago, vei degusta un vin de Chile si te vei bucura de frumusetea plajelor din orasele Valparaiso si Vina del Mar.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 479000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 14 nopti
24 Oct - 17 Jan, 2020
vezi detalii