arata filtrele

Discover Patagonia, 17 zile - ianuarie 2020 - cu Valentina Pavel

Va invitam sa descoperiti spectaculoasele privelisti ale Patagoniei, o veritabila aventura la capatul lumii. Veti ajunge la Ushuaia, unde veti explora Parcul National Tierra del Fuego, apoi veti admira impresionantul Ghetar Perito Moreno si natura salbatica din Parcul National Torres del Paine; veti admira maiestuoasele Cascade Iguazu atat de pe malul brazilian, cat si de pe cel argentinian, iar la final veti vizita fascinantul Buenos Aires, capitala mondiala a tango-ului.  Valentina Pavel - Omul pe drum este client Agentia noastra si pasiunea pentru calatorie a determinat-o sa isi doreasca sa insoteasca un grup de turisti. A calatorit in aproximativ 43 de tari si in fiecare calatorie a ales sa faca ceva deosebit, sa treaca dincolo de cararile batatorite ale turistilor. Toate acestea au la baza si faptul ca Valentina este consilier pe dezvoltare personala si life coach acreditat. Acest lucru a determinat-o intotdeauna sa isi doreasca sa se dezvolte si sa ii dezvolte pe cei ce intra in contact direct cu ea. De-a lungul timpului a adunat trairile din calatorii si dezbaterile pe tema dezvoltarii personale in blogul sau: Omul pe Drum si pe pagina de Facebook. Valentina va invita sa calatoriti impreuna in Peru, o destinatie in care a fost acum 3 ani si s-a intors in 2016 pentru a afla mai multe despre samanism, luand contact direct cu samanii si invatand practicile stravechi. Am creat impreuna un itinerar care acopera tot ce are Peru mai bun de oferit in materie de peisaje, activitati si traditii.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 465000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 14 nopti
22 Jan - 25 Jun, 2020
vezi detalii

Discover Brazilia, Argentina & Chile 16 zile - octombrie 2019 - recomandat de Razvan Pascu

Agentia noastra iti propune o vacanta in trei dintre cele mai frumoase destinatii ale Americii Latine - Brazilia, Argentina si Chile. Vei vizita orasul Rio de Janiero, poate cel mai frumos oras din lume dupa care vei admira Cascadele Iguazu atat de pe partea argentiniana cat si de pe cea braziliana iar mai apoi vei ajunge in fascinantul Buenos Aires, capitala mondiala a tango-ului. Vei explora in continuare natura salbatica a Patagoniei, a Parcurilor Nationale Los Glaciares (cu ghetarul Perito Moreno), Tierra del Fuego, dupa care vei calatori spre Chile unde te vei plimba pe strazile pitorescului Santiago, vei degusta un vin de Chile si te vei bucura de frumusetea plajelor din orasele Valparaiso si Vina del Mar.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 479000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 14 nopti
27 Oct - 25 Jun, 2020
vezi detalii

Discover Brazilia, Argentina, Chile & Insula Pastelui 20 zile - octombrie 2019 - recomandat de Razvan Pascu

Agentia noastra iti propune o vacanta in trei dintre cele mai frumoase destinatii ale Americii Latine - Brazilia, Argentina si Chile. Vei vizita orasul Rio de Janiero, poate cel mai frumos oras din lume dupa care vei admira Cascadele Iguazu atat de pe partea argentiniana cat si de pe cea braziliana iar mai apoi vei ajunge in fascinantul Buenos Aires, capitala mondiala a tango-ului. Vei explora in continuare natura salbatica a Patagoniei, a Parcurilor Nationale Los Glaciares (cu ghetarul Perito Moreno), Tierra del Fuego, dupa care vei calatori spre Chile unde te vei plimba pe strazile pitorescului Santiago, vei degusta un vin de Chile si te vei bucura de frumusetea plajelor din orasele Valparaiso si Vina del Mar. La final vei putea descoperi un taram unic, cea mai izolata insula a lumii, aflata la 4000 km departare de continent, celebra pentru statuile uriase Moai: Insula Pastelui.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 619000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 18 nopti
27 Oct - 25 Jun, 2020
vezi detalii