arata filtrele

Paste 2020 - Discover Argentina, Chile & Brazilia, 18 zile cu Sabrina Stasencu

Agentia noastra iti propune o vacanta in trei dintre cele mai frumoase destinatii ale Americii Latine - Argentina si Brazilia. Vei vizita fascinantul Buenos Aires, capitala mondiala a tango-ului, vei explora natura salbatica a Patagoniei, a Parcurilor Nationale Tierra del Fuego si Torres del Paine dupa care vei calatori spre Brazilia unde vei vizita Rio de Janeiro, unul dintre cele mai frumoase orase din lume si de asemenea vei admira maiestuasele cascade Iguazu atat de pe malul brazilian, cat si de pe cel argentinian.
vezi mai multe detalii
Culture & history Wildlife & nature
de la
EUR 385000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 15 nopti
10 Apr - 22 Oct, 2020
vezi detalii

Discover Patagonia, 17 zile - ianuarie 2020 - cu Valentina Pavel

Va invitam sa descoperiti spectaculoasele privelisti ale Patagoniei, o veritabila aventura la capatul lumii. Veti ajunge la Ushuaia, unde veti explora Parcul National Tierra del Fuego, apoi veti admira impresionantul Ghetar Perito Moreno si natura salbatica din Parcul National Torres del Paine; veti admira maiestuoasele Cascade Iguazu atat de pe malul brazilian, cat si de pe cel argentinian, iar la final veti vizita fascinantul Buenos Aires, capitala mondiala a tango-ului. 
vezi mai multe detalii
de la
EUR 465000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 14 nopti
22 Jan - 22 Oct, 2020
vezi detalii

Discover Brazilia, Argentina & Chile 16 zile - octombrie 2019 - recomandat de Razvan Pascu

Agentia noastra iti propune o vacanta in trei dintre cele mai frumoase destinatii ale Americii Latine - Brazilia, Argentina si Chile. Vei vizita orasul Rio de Janiero, poate cel mai frumos oras din lume dupa care vei admira Cascadele Iguazu atat de pe partea argentiniana cat si de pe cea braziliana iar mai apoi vei ajunge in fascinantul Buenos Aires, capitala mondiala a tango-ului. Vei explora in continuare natura salbatica a Patagoniei, a Parcurilor Nationale Los Glaciares (cu ghetarul Perito Moreno), Tierra del Fuego, dupa care vei calatori spre Chile unde te vei plimba pe strazile pitorescului Santiago, vei degusta un vin de Chile si te vei bucura de frumusetea plajelor din orasele Valparaiso si Vina del Mar.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 479000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 14 nopti
vezi detalii

Discover Brazilia, Argentina, Chile & Insula Pastelui 20 zile - octombrie 2019 - recomandat de Razvan Pascu

Agentia noastra iti propune o vacanta in trei dintre cele mai frumoase destinatii ale Americii Latine - Brazilia, Argentina si Chile. Vei vizita orasul Rio de Janiero, poate cel mai frumos oras din lume dupa care vei admira Cascadele Iguazu atat de pe partea argentiniana cat si de pe cea braziliana iar mai apoi vei ajunge in fascinantul Buenos Aires, capitala mondiala a tango-ului. Vei explora in continuare natura salbatica a Patagoniei, a Parcurilor Nationale Los Glaciares (cu ghetarul Perito Moreno), Tierra del Fuego, dupa care vei calatori spre Chile unde te vei plimba pe strazile pitorescului Santiago, vei degusta un vin de Chile si te vei bucura de frumusetea plajelor din orasele Valparaiso si Vina del Mar. La final vei putea descoperi un taram unic, cea mai izolata insula a lumii, aflata la 4000 km departare de continent, celebra pentru statuile uriase Moai: Insula Pastelui.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 619000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 18 nopti
vezi detalii