Cod reducere -50 EURO DISCOUNT Abonare Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul O9VACANTA si obtine pe email un cod reducere ce iti ofera un discount de 50 EURO

🌞 Abonează-te acum la newsletter-ul nostru!

 Avem o surpriză pentru tine! 🎁 Descoperă primul ofertele de Black Friday pentru o 9 vacanta de vis! Abonează-te la newsletter și afli în exclusivitate de la noi care sunt ofertele speciale prezente la Târgul de Turism, în perioada 9-12 noiembrie 2023!
+ Extra Reducere vacanta -50 EURO  pentru cei care se aboneaza la newsletter
  • Foloseste o adresa de email valida, unde vei primi codul de reducere.
  • Codul de extra-reducere este valabil pentru clientii care se aboneaza la newsletter si rezerva la noi pe site in perioada TARGULUI DE TURISM 2023, pentru orice perioada a sejurului.
  • Rezervarile se vor procesa online, vizualizeaza aici toate destinatiile: https://www.o9vacanta.ro/vacante/ si rezerva online folosind motorul de cautare: https://www.o9vacanta.ro/
  • Codul se aplica la momentul finalizarii unei rezervari cu valoare minima de 1500 EURO, efectuata direct pe site-ul nostru, pentru clientii noi.
  • In ultimul pas, se introduce codul voucherului la rubrica "Adauga un cupon de reducere" iar valoarea discountului se va scadea automat din valoarea totala a rezervarii.

 ✈️  ✨ Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești, în exclusivitate, cele mai atractive oferte speciale de Black Friday prezente la Târgul de Turism, în perioada 9-12 noiembrie. Profită și transformă-ți visul în realitate!

×